Om oss

Umeå motorcykelklubb bildades 1969 och vi huserar sedan 1993 vid ambulansstationen och Östra Paviljongerna uppe på Ålidhem.

Klubblokalen är i två våningar med mekrutor för nio motorcyklar, uppställningsplatser och verkstadsutrymmen på bottenvåningen. På övervåningen finns biljardbord, darttavla, soffgrupper, bar med kök och musikanläggning. Klubben har ingen speciell inriktning utan alla sorters motorcykelintresserade är välkomna.

Vi är både anslutna till SMC, Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation, och SVEMO, Svenska Motorcykel och Snöskoterförbundet. Vi har flera i klubben som tävlar i motorcykeldragracing och roadracing!

Vi har samarbete och god kontakt både med lokala MC-handlare, myndigheter och SMC Västerbotten. Som medlem kan du utnyttja våra rabatter på bland annat däck, oljor med mera. Vi har även egen däcksmaskin så medlemmarna kan byta däck gratis.

Vi träffas säkrast på klubben tisdagar och torsdagar kl 19. I klubblokalen fikar vi, spelar biljard, mekar med hojarna eller andra inomhusaktiviteter som t.ex. fester. Under hojsäsongen kör vi hoj gemensamt så ofta vi kan. Många medlemmar besöker också träffar, bankörningar och MC-tävlingar i hela landet eller åker på långresor…

På vintern håller vi intresset vid liv genom att besöka mässor, köra gokart, bowla eller bara umgås. Tveka inte utan kom och kolla till vår klubblokal och umgås med likasinnade. Kaffe har vi alltid tillgängligt!

  • Bli medlem!